Op zoek naar een serieuze bijverdienste?

Neem uw leven in eigen handen!

Wij bieden / Uw voordelen:

  • Werk samen met fantastisch team
  • Zelf uren bepalen - Eigen baas
  • Inkomen afhankelijk van eigen inzet, talent en tijdsinvestering
  • Perfect te combineren rond uw gezin
  • U kunt starten naast uw huidige baan of huidig bedrijf
  • Doorgroeimogelijkheden afhankelijk van eigen visie en ambitie

Vul onderstaande formulier in zodat u snel kunt starten!
(*) verplichte velden

Op welke wijze bent u momenteel werkzaam? - Hoeveel uur per week?*
 
     
In welke sector? - Wat voor werk doet/deed u juist? - Opleiding?*
 
Wat is uw motivatie om met een bijverdienste te beginnen?*
 
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?*
 
Kent u de Herbalife voeding? Zo ja, op welke manier?*
 
Contactgegevens
Voornaam*
Achternaam*
Leeftijd*  
Telefoonnummer*
Woonplaats*
Emailadres*


 
Alle gegevens worden met het grootst mogelijke respect voor uw privacy behandeld en worden nooit ter beschikking gesteld van derden.

 


Onze werkwijze

Dankzij het unieke businessmodel en netwerkmarketing, leren wij u een eigen succesvolle zaak op te zetten met een direct en indirect inkomen. Directe inkomsten worden bekomen door de verkoop van Herbalife producten als onafhankelijk member. Indirecte inkomsten worden bekomen door de uitbouw van een eigen organisatie, een netwerk van onafhankelijke members. U heeft hier echter geen verkoopservaring voor nodig.

Dankzij moderne businesstools en een uitgebreid support systeem staat u enkel in contact met mensen die reeds interesse hebben in de resultaten die wij te bieden hebben, waardoor u zelf geen mensen hoeft te overtuigen of in de letterlijke zin moet kunnen verkopen. Via onze werkwijze is het perfect mogelijk om volledig van thuis uit te werken en hoeft u in geen geval deur-aan-deur te gaan.

Herbalife - een betrouwbaar bedrijf

Herbalife International is actief in meer dan 90 landen, met meer dan 35 jaar ervaring en is beursgenoteerd op de NYSE. Wij promoten enkel legaal en eerlijk werk. Inkomsten dienen worden aangegeven door de medewerkers zelf. Vaak gebeurt dit door een zelfstandig bijberoep, wat trouwens extra fiscale voordelen met zich meebrengt.

In dit businessmodel bent u geen werknemer van Herbalife. U tekent dus geen contract en hangt daardoor ook niet vast aan verplichtingen. Wel heeft u een licentie nodig wat u de toelating geeft om met Herbalife te kunnen werken wereldwijd. U heeft enkel mogelijkheden en kiest zelf hoe ver u wil gaan. Er is geen minimale aankoopverplichting en u kan elk moment uitstappen als u dat wil, zonder uitstapkosten.

Vanaf dag 1 wordt u bijgestaan door een ervaren team. Stap voor stap trainingsprogramma's ondersteunen u in de uitbouw van uw eigen bedrijf van thuis uit.

Voor info over de producten van Herbalife, ga naar www.herbalife.be

Welk werk moet u doen?

Als onafhankelijk Herbalife member bent u volledig vrij om te kiezen op welke manier u uw business uitbouwt, maar u staat er niet alleen voor. Traditioneel worden in netwerkmarketing producten vanuit eigen ervaring en resultaat gepromoot via mond-aan-mond reclame, in de nabije omgeving of kennissenkring, via warme contacten en relaties. Voor velen vormt dit al de basis van een stabiele business, maar best wordt dit aangevuld met marketingstrategieën waardoor u aanvragen van geïnteresseerden krijgt.

Binnen ons support- en trainingssysteem worden verschillende werkmethodes aangeleerd waardoor u op een professionele manier mensen kan interesseren in de voedingsproducten of de zakelijke mogelijkheid van Herbalife. Van folderbedeling tot internetadvertenties... offline en online marketing..., het werkt allemaal.

Wanneer u dan aanvragen krijgt van geïnteresseerden, stuurt u hen als contactpersoon de gevraagde informatie toe. Dit kan een proefpakket zijn met producten en een prijslijst, wat kan leiden tot een verkoop, daar waar een uitnodiging naar een presentatie betreffende de bijverdienste met Herbalife kan leiden tot werving van nieuwe medewerkers in uw organisatie.

Hoe verdient u bij?

Als onafhankelijk Herbalife member koopt u producten met korting in bij Herbalife en verkoopt u deze vervolgens tegen de verkoopprijs aan uw klanten. Het verschil is uw directe winst.

Bijverdienen met Herbalife biedt u de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt aan uw eigen business. Resultaten en succes zijn afhankelijk van eigen inzet, motivatie en eventueel leidinggevende capaciteiten.

U kan anderen betrekken als medewerker en zo members toevoegen aan uw organisatie. Additionele compensatie wordt uitbetaald door Herbalife in vorm van commissies, royalties en bonussen, gebaseerd op de verkoop productie van de organisatie van medewerkers.

Uw inkomen met Herbalife is steeds afhankelijk van de verkopen die u zelf of indirect via uw organisatie van members realiseert. Daarom moet u begrijpen dat het tijd en inspanning vraagt om een inkomen op te bouwen en mag u zeker in het begin niet te onrealistisch grote bedragen verwachten.
Verklaring van de gemiddelde bruto vergoeding  

Wie zijn wij? - De mensen achter Extraloon

De website www.extraloon.be wordt gebruikt door een een groep onafhankelijke Herbalife members in het kader van een gezamenlijke recruterings- campagne onder leiding van onafhankelijk Herbalife member Ingrid Lammertijn met onderstaande contactgegevens. Extraloon.be is niet het bedrijf Herbalife zelf, maar een organisatie van onafhankelijke medewerkers (members) van Herbalife. Elk hebben zij hun eigen bedrijf via het marketing plan van Herbalife. Wanneer kandidaten via deze website een zelfstandig bijberoep starten met Herbalife, worden ze niet als werknemer of vennoot beschouwd van Extraloon. Wel kunnen zij als onafhankelijk Herbalife member genieten van het ondersteuningssysteem.

"Team Work makes the Dream Work" is onze leuze. Extraloon is een organisatie van succesvolle, onafhankelijke Herbalife members die zich verenigd hebben. Als team bieden we ondersteuning aan elkaars business in vorm van trainingssystemen, het delen van succesvolle marketingstrategieën en werkmethoden, gebruik van websites en andere moderne business tools. Op deze manier wordt de kans op succes niet aan het toeval overgelaten, maar wordt dit stevig onderbouwd door een organisatie die achter u staat. Kortom: U bent onafhankelijk, maar u staat er niet alleen voor!

Nooit wordt geld verdiend aan het aanbieden van het ondersteuningssysteem of bijvoorbeeld aan het volgen van trainingen. Alle inkomens die verdiend worden, gebeuren uitsluitend als onafhankelijke Herbalife member via het marketing plan van Herbalife International. Voor vragen ivm bijverdienen met Herbalife of het business model, kan u ons altijd contacteren voor meer informatie.

Deze aanbieding voor de zakelijke mogelijkheid van Herbalife Business wordt gedaan door de onafhankelijke member zoal vermeld op de contact pagina. De aanbieder van de zakelijke mogelijheid is Herbalife International. De verkochte goederen zijn voedingsproducten, verzorgingsproducten of cosmetische producten. De transacties worden uitgevoerd door deelnemers als hoofduitvoerenden.
© 2015 Extraloon.be - Alle rechten voorbehouden - privacy disclaimer - contact